Mezőszilas Község Önkormányzata    














Tájékoztató a községben megkezdődött – az Európai Unió Európai Regionális és Fejlesztési Alapok támogatásával megvalósuló - fejlesztésről

A kedvezményezett neve:Mezőszilas Község Önkormányzat
A projekt címe:Egészségügyi alapellátás keretében a védőnői szolgálat infrastruktúrájának fejlesztése Mezőszilas községben
A projekt azonosítószáma:TOP-4.1.1-15-FE1-2016-00010
A szerződött támogatás összege:40 328 625 Ft
A támogatás mértéke (%-ban):100%
A projekt tervezett befejezési dátuma:2018.12.31.

A projekt célja

A Mezőszilas Község Önkormányzata által működtetett védőnői szolgálat infrastruktúra fejlesztése.

A projekt tartalmának bemutatása:

A védőnő tevékenységének jelenleg helyet adó épület nem alkalmas egy korszerű, minden elvárásnak megfelelő védőnői szolgálat kialakítására, ezért döntött úgy az Önkormányzat, hogy azt a Mezőszilas, Fő u. 115. szám alatti épületbe ( volt gyermekorvosi rendelő ) helyezi át.

Ebben az épületben kialakításra kerül a védőnői szoba és váró helyiség mellett egy foglalkoztató, valamint a gondozottak és a személyzet részére az elkülönített szociális blokk és egy fűtött babakocsi tároló.

A fenntartási költségek csökkentése érdekében megtörténik az épület teljes körű szigetelése, nyílászárók cseréje, gázkazán cseréje.

A fejlesztés során audiométer, az iskolai felvilágosító munkához valamint a baba-mama klubhoz használható demonstrációs eszközök, valamint a védőnői tanácsadáshoz szükséges eszközök kerülnek beszerzésre.

Az átalakítást és felújítást követően a védőnő egy minden igényt kielégítő, akadálymentesített és energiatakarékos tanácsadóba várja a kisgyermekes szülőket és kismamákat.

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2018.12.31.


Az oldalon található tartalom Mezőszilas Község Önkormányzata tulajdonát képezi. | webDesign